Gitzi
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Vi startet butikken Gitzi fordi vi syntes det var vanskelig å finne et godt utvalg av kjoler med god passform og kvalitet man føler seg vel i på samme tid. Vi hadde sett mange butikker selger klær, med et lite heng av finere kjoler i et lite hjørne av butikken. Men vi savnet en butikk med bare kjoler i rikelig utvalg! 

Vi ønsket oss en butikk som selger kjoler til enhver tenkelig kjoleanledning, og bygget opp en systue i Øvregaten i Bergen. Dermed begynte vi å hente inspirasjon fra de store motestedene i verden, og kjøpte inn kvalitetskjoler fra New York, London og Paris. 

Nå har vi drevet i Bergen i over 17 år. Gjennom disse årene har vi utviklet høy kompetanse i faget når det gjelder sømarbeid, stoff, snitt og kvalitet! Ikke minst utvalg. Når du kommer inn i butikken er det et enormt mangfold av kjoler til alle anledninger til fantastiske priser. 

Vår visjon er å finne tidsritige kjoler for enhver tid og anledning som kvinner i alle aldre føler seg vel i. 

Vi henter henter fortsatt inspirasjon fra de store motestedene i verden. Vårt varemerke er av høy kvalitet. Vi er kresne i valg av stoffer, snitt og søm når vi kjøper inn våre kjoler. Likevel vil alle føle at de kan finne noe i sin ønskede prisklasse, fra rimelige priser til moderate prisklasser. Du får god og kyndig hjelp i butikken, og vi tilpasser kjolen etter dine mål på systuen, slik at den sitter perfekt. 

Kort oppsummert står vi for:

- God ekspertise

- Høy kvalitet

- Gode priser

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke