Gitzi
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

 

Vi startet butikken Gitzi fordi vi syntes det var vanskelig å finne et godt utvalg av kjoler med god passform og kvalitet man føler seg vel i! Vi hadde sett mange butikker selge klær, kun med et lite heng av finere kjoler i et hjørne av butikken. Men vi savnet en butikk med bare kjoler i rikelig utvalg! 

Vi ønsket oss også en butikk som selger kjoler til enhver tenkelig kjole anledning. Derfor startet vi med å bygge opp en systue i Øvregaten i Bergen. Dermed begynte vi å hente inspirasjon fra de store motestedene i verden, og kjøpte inn kvalitetskjoler fra New York, samt forskjellige storbyer i Europa. 

Nå har vi drevet i Bergen i over 18 år. Gjennom disse årene har vi utviklet høy kompetanse i faget når det gjelder sømarbeid, stoff, snitt og kvalitet. Ikke minst utvalg.. Når du kommer inn i butikken er det et enormt mangfold av kjoler til alle anledninger til fantastiske priser! Du har neppe sett så mange kjoler på samme sted. 

Vår visjon er å finne tidsriktige kjoler for enhver tid og anledning som kvinner i alle aldre føler seg vel i!

Vi henter henter fortsatt inspirasjon fra de store motestedene i verden. Vårt varemerke er av høy kvalitet. Vi er kresne i valg av stoffer, snitt og søm når vi kjøper inn alle våre produkter. Likevel vil alle føle at de kan finne noe i sin ønskede prisklasse, fra rimelige priser til moderate prisklasser.

Våre stolte skreddere og syersker gir deg kyndig hjelp i butikken, og tilpasser kjolen etter dine mål på husets systue - alt på ett sted - slik at den sitter perfekt. 

Kort oppsummert står vi for:

- God ekspertise

- Høy kvalitet

- Gode priser

Trykk ENTER for å søke