Gitzi
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Vi er to østlendinger fra Tønsberg, bosatt i Bergen, som selger kjoler til alle festlige anledninger!

Vi savnet en butikk i Bergen som har det store utvalget innen kjoler til alle anledninger, og bestemte oss derfor for å starte opp for 16 år siden da vi flyttet til Bergen. Det har vi ikke angret på! Vi har rukket å opparbeide oss et godt navn og rykte og har kledd opp utallige kvinner opp til bryllup, ball, runde dager, julebord og andre festligheter i landet rundt.

Jeanette kjøper inn kjoler og tilbehør og bistår gjerne med råd og veiledning i jakten, og Anne-Grethe er syersken som hjelper deg med å få kjolen tilpasset på stedet. Gjennom disse årene har vi utviklet høy kompetanse i faget når det gjelder sømarbeid, stoff, snitt og kvalitet!

I butikken i Bergen og i nettbutikken finner du et enormt utvalg kjoler i høy kvalitet og til fantastiske priser!

Vår visjon er å hegne om ulikhetene. Alle kvinner må få lov til å være forskjellige. Derfor er vårt mål å hjelpe deg med å finne kjolen du føler deg hjemme i!

Vårt varemerke er av høy kvalitet. Vi er kresne i valg av stoffer, snitt og søm når vi kjøper inn kjoler til butikken. Likevel vil alle føle at de kan finne noe i sin ønskede prisklasse, fra rimelige priser til moderate prisklasser. 

Kort oppsummert står vi for:

- Ærlighet

- God ekspertise

- Høy kvalitet

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke